کیفت را با ما تجربه کنید
دانشمندان روشهای زیادی را برای تولید برق و شارژ گوشی ارائه داده اند که از ان جمله میتوان به روشهای مانند شارژرهای بیسیم، شارژرهای خورشیدی و… اشاره کرد
اما در این مقال قصد داریم به تولید برق از سیب زمینی و شارژ گوشی از طریق سیب زمینی بپردازیم.
در این روش سیب زمینی آبپز شده را در میان دو الکترود از جنس روی و مس قرار میدهند. در واقع پختن سیب زمینی در آب به منظور پایین آوردن مقاومت داخلی آن در برابر جریان الکترونها و بازدهی بیشتر است ، همان طور که میدانید سیب زمینی دارای اسید فسفریک است که در واقع میتوان گفت درون سیب زمینی انرژی و برق وجود دارد و با استفاده از دو لوله مسی و روی میتوان از این انرژی استفاده کرد.
اگر چند عدد از آنها به صورت سری به یکدیگر وصل شود توان آنها بالاتر میرود و میتوان حتی یک رایانه قابل حمل و کوچک را روشن کرد. دانشمندانی که این روش را ابداع کردهاند میگویند این روش میتواند به میلیونها نفر در مناطق فقیر جهان کمک کند تا با هزینه پایینی برق مورد نیاز خود را تامین کنند.
در این آزمایش از ۵۹ کیلوگرم سیب زمینی استفاده شده و آنها نیز تکه تکه شدهاند و در یک ردیف چندتایی چیده شده اند تا عملکردشان بهتر شود ،حال این سیب زمینیها از طریق الکتردهای روی و مس به یکدیگر وصل شدند تا بلکه بتوانند یک گوشی را (سامسونگ گلکسی S3) شارژ کنند. شارژ شدن گوشی از طریق سیب زمینی با موفقیت همراه شد اما با گذشت حدود 5 ساعت تنها 5 درصد باتری گلکسی S3 شارژ شده بود.